Datum

Cosmic Intermediair Trio

Ik wil je graag meenemen in mijn reis door het leven en via een blog mijn dagelijkse ervaringen en verhalen delen. Mijn naam is Isis, genoemd naar de Egyptische godin, en ik wil je mijn verhaal in de kortst mogelijke versie vertellen, alleen dit op voorhand: alles wat je tegenkomt op deze website zijn slechts mijn persoonlijke ervaringen, je kunt deze ervaren in resonantie of dissonantie. Mijn waarheid is niet de ultieme waarheid en mijn verhaal is niet eens exclusief, we moeten allemaal een pad bewandelen en zo onze eigen verhalen weven.

Toen ik geboren werd, in het Noorden van het land, waren er nog niet zoveel mensen (en zeker niet die ik kende) die van jongs af aan wisten dat je hier niet vandaan komt. Dat er een wereld is die zoveel groter en mooier is dan hier. Ik heb me in het begin, vele jaren, alleen gevoeld. Toen ik ouder werd, ontdekte ik pas dat er veel meer zijn die dit kennen. Ik was anders, als kind, en werd daarnaar behandeld. Er was onbegrip, omdat ik anders aanvoelde, anders uitstraalde, dingen ‘wist’ en dat was eng. Je kon daar niet over praten, men kende het niet. Ik keek van jongs af aan naar de sterren en wist dat mijn familie daar was en ís, dat ik daar ooit, ooit geweest was, gewoond hebt en me daar steeds meer van herinnerde. Ik herinnerde me de woorden die de engelen tegen elkaar spraken en schreef deze op, maar kon dat nog niet goed vertellen omdat ‘de tijd er nog niet rijp voor was’. Mensen zouden van me kunnen schrikken omdat ze daar, toen, nog nooit van gehoord hadden. Ik wist dat er nog meer was en is, en dat veel mensen zich dat soms konden herinneren, maar vaak ook niet.

Het is pijnlijk om veroordeeld te worden door mensen die volwassen zijn en het beste met je voor hebben, terwijl je zelf weet…. Het is een eenzaam iets, maar dat is  begrijpelijk. Je mag in deze wereld eigenlijk niks zeggen, want anders hoor je er niet bij of ontstaat er angst voor het onbekende. En dat terwijl je zoveel liefde in jezelf voelt voor velen, die als dierbaren voor je voelen. Je hebt het gevoel altijd de wijste, de sterkste, de moedigste, te moeten zijn en dan nog voelt het vaak dat je het niet goed doet of dat het niet goed genoeg is.

Bij mij ging het zo: ik had van jongs af aan dromen over ‘dat ze komen’ en dat je weer ‘bij ze bent’, ze komen uit het heelal. Vanuit de lucht, in herkenbare vormen voor me. Toen ik klein was: bussen, treinen, fietsjes, tractors, auto’s, vliegtuigen, boten en later, toen ik wat groter werd (en wat meer abstracter begon te ervaren): echte schepen, waar ik zo vaak geweest ben, bestuurd heb, vergaderingen en overleggen heb meegemaakt, kennis heb opgedaan, en wist wat voor missie ik mocht verrichten… Ik heb ook in het hier en nu veel ‘ufo’s’ mogen zien, over me heen zien zweven, me zien volgen, me zien begeleiden. Ook zag ik de leden van de Spirituele Hiërarchie en wat het verband was tussen hen en deze volkeren.

Ashtar kwam in mijn kamer, gaf me een mooie bol, met allerlei sleutels en tools erin. Dat was het begin van ascensie of ‘wakker worden’. Ik kwam weer in contact met m’n andere zelf, dat ik niet alleen in dromen ervoer, maar nu ook bewust. Ik kreeg meerdere namen en vele krachten en wijsheden: genezende, helende krachten, kwaliteiten als diplomatie, mededogen en begrip, compassie en liefde voor alles. Werelden die ik heb mogen bezoeken, waar ik welkom was, meegevlogen heb, gedragen in de vleugels van witte en roze draken. Tegenover een eenhoorn heb gestaan en samen met hem was, hem aaide en met hem praatte. Op de rug van een prachtige witte zwaan heb gevlogen, luchtschepen als driemasters heb zien vliegen, godinnentempels gereinigd heb, waarbij de deur vanzelf voor me open en dicht ging naderhand…. Zo mooi…. Dankbaar ben ik voor het werk wat ik mag doen. Mijn werk is mijn leven…. In deze dimensie ben ik geweest en help van daaruit, als trancemedium en trancehealer, mensen.

Technologie als laptops, telefoons en multimedia ‘omarmde’ ik, omdat elke vernieuwing mij dichter brengt bij het contact met hun en thuis. Echter, de ‘activiteiten’ rond de smartphones omarm ik minder. Ik help mee (in spirit) op het gebied van: landen in nood, bevolkingsgroeperingen steunen, het klimaat, the Ring of Fire ondersteunen, wormholes en corridors schonen, grids zuiveren, de Binnenaarde bezoeken en ondersteunen, kinderen van andere volkeren/rassen begeleiden. In samenwerking met de Bron, met Al dat Is, de engelen en de Spirituele Hiërarchie mag ik poorten openen, soms alleen en vaak met mijn spirituele partner. Wetenschap werd pas tastbaar voor me toen ik quantum wetenschap ontdekte. Toen pas snapte ik waarom ik de gewone wetenschap niet begreep en de quantum wetenschap (vanaf mijn basisschool leeftijd) wel.

Vanaf heel jong had ik een fascinatie voor sterren, sterrenstelsels en hemellichamen. Prachtig vond ik het dat, toen ik 10 was, er een jongen mij een prachtig geïllustreerd boek, A4 formaat minstens, liet zien over astronomie. Mijn hart bloeide open. Paranormale zaken? Ik was ermee geboren, zag, wist, hoorde en voelde ‘alles’ om me heen en ging, als ik thuiskwam van school naar mijn bed en ging in gedachten ‘slapen bij God’. Zoveel dromen, zoveel gedachten, zoveel…. Herken je dit?

Op mijn vijftiende zag ik een programma over de Oerknal van Stephen Hawking. Ik ‘verslond’ het.

En nu? Door deze gebeurtenissen ben ik ervaringsdeskundige geworden: ik help mensen met hun dromen, hun passies, hun werkelijkheden te vertalen. Ik transformeer energieën, ik breng zielen naar het licht, ik help ‘werkelijkheden’ te vertalen door vanuit trance met het ‘thuisfront’ te spreken in een taal van de kosmos. Ik schrijf, channel, coach en werk in het licht voor rechtvaardigheid en om mensen, mijn dierbaren, te helpen opdat ze zichzelf weer mogen zijn, weten wie ze zijn en weten wat er speelt, waarom je je zo kunt voelen en weten dat je niet alleen bent.

En dat er negativiteit is, maar ook een oplossing, ook licht in hun leven en in hun hart. Ik werk samen met collega’s van licht, mijn vrienden en vriendinnen.

Liefde is alles en allesomvattend. Ik weet wat fijne krachten zijn en wat minder fijne krachten zijn. Ik ben ooit een jaar lang ‘s nachts ‘getraind’ in het ervaren van die minder fijne aanwezigheden die me bezochten en mij hun en mijn kracht lieten ‘zien’ (door interactie met hen). Ze zien me als een lady of light and love. Ik mag met beide krachten aan het werk (elk op een verschillende manier), omdat ik het ken en weet waarom het is en waarom ze er ‘zijn’. Bang? Oh ja, dat ken ik, maar ik heb het mogen overwinnen. Levenservaring en kennis die ik te bieden heb, omdat ik die zelf ervaren heb en ‘overwonnen’ heb. Heftig? Oh ja, best wel, maar alles heeft een doel en alles heeft een begin en een einde. En daarmee een nieuw begin.

Een begin van weten wie je bent en weten wat je mag doen. En dankbaar zijn, voor alles wat Is. Dát is het grootste geheim. Als je dat weet, ervaren en verwerkt hebt (dat laatste is het belangrijkste), ontstaat er een brug naar ascensie. Een vermogen tot alles kunnen overzien, weten waar je bent, waar je staat en in verbinding kunt staan met de Allergrootste Bron van geluk, zaligheid en zaligzijn. Happinez for All…..

Geen slachtoffer, maar meehelper en mede-schrijfster in de prachtigste uitdaging aller tijden. Meehelpen aan de groei en bloei van jezelf en van Moeder Aarde. En wist je dat je daar de Allereerste Bron van Alles ongelooflijk mee helpt? De komst van de Godin, de balans tussen mannelijk en vrouwelijk en je eigen kracht weer terugvinden. Hoe mooi kan het zijn? Je vindt jeZelf weer terug en daarmee datgene waar Alles mee begonnen is.

Wie doet er mee? Je kunt het!… With a little help from a friend….

Ik ben geboren en voelde de totale overvloed van zowel het aardse als het buitenaardse bestaan, met andere woorden: ik was me, vanaf de eerste ademtocht, volledig bewust van de aardse dimensie én de buitenaardse dimensies. Ik kon meteen in kleur zien en kon de bomen en de bloemen horen zingen. Er was een directe verbinding met elk levend wezen, schepsel en die verbinding is er nog steeds. Na verschillende verontrustende gebeurtenissen, wat betekende dat ik moest stoppen, ervoer ik verschillende zogenaamde bijna-doodervaringen. Twee vonden plaats tijdens de bevalling en een andere terwijl ik bovenop ‘The Stairs’ stond. De laatste was absoluut de verschrikkelijk engste en tegelijkertijd het meest intrigerende, althans zo ervoer mijn driedimensionale zelf dit.

Eindelijk begreep ik dat een aanzienlijk deel van mijn ziel in mijn lichaam was afgedaald. Het was absoluut het grootste deel gezien de mega helderwitte energie-wolk van bewustzijn die me vergezelde. Tegelijkertijd voelde ik de kennis en de wijsheidskolk door mijn kruinchakra de rest van mijn fysieke lichaam binnenkomen, omdat ons lichaam een eigen wijsheid heeft. Vele jaren later kwam het fenomeen van de ‘walk-herbergen’ bij mij bekend. Mooie verhalen maar slechts gedeeltelijk resonerend omdat de algemene ervaringen meestal aangeven dat de oorspronkelijke ziel wordt vervangen door een andere ziel van een hoger bewustzijnsniveau. In mijn geval betekende het een toevoeging van mijn eigen ziel, gewoon een ander deel van mij dat eerder, hoe raar dit ook klinkt, een andere missie, een ander leven, vervulde. Deze ‘film’ – of opeenvolging van gebeurtenissen – gebeurde verschillende keren en ik moet zeggen: het werd behoorlijk druk in mijn fysieke aanwezigheid. De meest angstaanjagende gebeurtenissen vonden plaats toen ik mijn zogenaamde ‘Ouder-tijdperk’ bereikte en beschreef mijn geschiedenis eerder als ‘De vijftig jaar van Greys’.

Ongeveer 4 tot 5 jaar voor mijn vijftigste begon ik veel te channelen, veel buitenaardse wezens en lichtwezens kwamen door. Eén van deze lichtwezens kwam vaker voor dan enig ander en op een bepaald moment merkte ik dat hij en zijn verhalen vrijwel consistent en respectvol waren op een manier die ik zelden op aarde tegenkwam. Deze Kosmische / Galactische Vriend bleek enorm loyaal en waar met een groot gevoel voor humor. Hij heeft me op alle mogelijke manieren geholpen en begeleid. Hierna veranderde alles en ging ik een totaal andere en absoluut fantastische wereld binnen, een wereld vol kosmisch licht, kennis, geneeswijzen en nog veel meer. Een sprookje? Niet echt, het betekent meestal een realiteit waar de meeste mensen zich gewoon niet mee kunnen identificeren.

Wie is deze leidende kosmische vriend? Zijn naam is Michael.

Deze website is een kijkje in de Cultuur, Leven, Genezing, Methoden en Leren van de Kosmische en Galactische Wereld. Ik zou je graag willen introduceren in deze fantastische Wereld van Overvloed, Eenheid en Interactie met meer Wezens dan je je kunt voorstellen. Het zal een zoektocht zijn naar de jouwe en de erfenis van de mensheid en onthoud alsjeblieft dat het Pad zelf net zo belangrijk is als de Bestemming.

Meer
blogs

error: Content is protected !!
Scroll naar boven