ISIS EN DE COACHPRAKTIJK

Praktijk voor coaching, healing en energetisch werk

Mijn naam is Isis Verhagen

Wie ben ik?

Ik ben coach, counselor, healer, (dieren)(trance)medium en trainer. Ik werk met diverse methodes, variërend van technieken vanuit de psychologie (ik heb een Arbeids- en Organisatiepsychologie achtergrond) en NLP tot aan healingstechnieken: Shamballah, Heilige Graal energie, Magnified Healing, familieopstellingen en intuïtieve massage. Ik communiceer van hart tot hart en werk vanuit mijn passie om diegenen die ik ontmoet weer terug te brengen naar hun kern, hun hart, en hen weer in contact te brengen met hun basis; hun eigen doel, missie en passie, en om vanuit die passie de cliënt zelf te laten beslissen op een wijze die vanuit hemzelf komt. De cliënt hoeft zich alleen maar te herinneren hoe hij of zij zich voorheen voelde, opdat er weer werelden voor hem open gaan. Naast mijn opleidingen gebruik ik mijn persoonlijke- en levenservaringen, en werk ik als zodanig als ervaringsdeskundige op het gebied van levensvragen en werkproblematiek. Ook geef ik workshops over omgaan met hooggevoeligheid, omgaan met schaduwkanten in jezelf, partnerschap, meditaties, en reinig ik huizen op energetische basis.

Voor wie?

Onder mijn cliënten bevinden zich hooggevoeligen (hsp) (zowel kinderen als (jong)volwassenen), kinderen die bang zijn voor het onbekende (bijvoorbeeld het donker), kinderen die het moeilijk hebben op school, omdat ze ‘anders’ zijn (vaak zogenaamde ‘nieuwetijdskinderen’), mensen die vastlopen in hun werk of in hun privé, en met (jong)volwassenen die door hun thuissituatie blokkades in hun leven ervaren en moeite hebben met relaties. Ik ga uit van mogelijkheden, niet van beperkingen. In het reguliere circuit wordt vaak gewerkt met bepaalde indicaties en medicijnen. In mijn werk laat ik de cliënt de mogelijkheden ontdekken, waardoor ze zelf leren omgaan met hun ‘beperking’. Dit geeft een heel verrassend resultaat, en het leert ze omgaan met het leven zelf, vanuit onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Immers een beperking is niet het leven zelf, het is een onderdeel van het leven waar je mee om kunt leren gaan.

De sessie

De sessie biedt inzicht in de huidige situatie, helpt bij het oplossen van blokkades en maakt de weg vrij naar een leven vanuit je ware zelf. Verder begeleid ik mensen ook in het ontdekken van hun intuïtie en in bijvoorbeeld mediumschap.

Daarnaast werk ik ook met dieren, ze komen naar me toe en vragen om healing of om erkenning en aandacht voor hun zelf. Soms geven ze me boodschappen, maar vaker willen ze graag hulp of verlichting van hun kwalen.

Mijn motivatie

Mijn motivatie om op deze manier te werken is ontstaan in Frankrijk, in de stad Carcasonne en het Katharen gebied. Daar ontmoette ik, in een droom, Maria Magdalena (Lady Nada) en haar man Jezus (Sananda). Ik ontdekte de Weg zoals die oorspronkelijk bedoeld was en ervoer de passie die Maria Magdalena uitdroeg tijdens haar werk met mens en samenleving. Maria Magdalena heeft in haar tijd het Katharen gebied in Zuid- en Midden Frankrijk meerdere malen doorkruist en heeft haar boodschap aan velen door kunnen geven.

De boodschap

Haar boodschap vormt een levende herinnering en overlevering aan degenen die na haar haar pad hebben bewandeld en gevolgd. Deze boodschap is door velen verguisd, omdat ze lijnrecht inging tegen de heersende opvattingen van die tijd over de verhoudingen in de samenleving en uitging van gelijkwaardigheid tussen mensen en liefde en passie in het hart, en even zoveel malen aanbeden. Het maakte dat haar kennis over het leven beschermd is door onder andere de Tempeliers en de Katharen zelf. 

Coachpraktijk De Witte Roos

Praktijk de Witte Roos houdt zich bezig met Energetisch en Spiritueel Werk: Mijn praktijk is gericht op het ondersteunen in het terugvinden van je eigen doel of kern in het leven, het weer opnieuw horen van de boodschap vanuit je hart en om je essentie weer te ervaren en te beleven.

Op basis van een holistische grondslag, zowel op spiritueel als op psychologisch gebied en door middel van hart tot hart communicatie, bied ik onder andere de volgende diensten:

Consulten (coaching, counseling en soulretrieval). 
Energetische Huisreiniging 
Healing Shamballah
Reiki
Heilige Graal
Sjamanistische Healing en Dragon Healing
Intuïtieve Ontspannings Massage
Meditatie
Cursussen
Psychometrie avonden
Workshops.

Uw mening en ervaring zijn niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor andere mensen. U kunt hier uw ervaring met de Tempel in de orde van de Witte Roos delen.

Isis Verhagen
error: Content is protected !!
Scroll naar boven