Lord Byron quote frequency shift

Datum

13:20 Frequency Shift

Crossing the Bridge of Time – by Stephanie South
5G or 5D? Signalen Terugsturen vanuit de Toekomst

            “We hebben alles geregeld
            De woorden die je hoort, de liedjes die je zingt
            De foto’s die een lust zijn voor je oog
            Het is één voor allen, allen voor één
            We werken samen, gewone zonen
            Nooit meer afvragen hoe of waarom
            Wij zijn de priesters
            Van de tempels van Syrinx
            Onze Geweldige Computers
            vullen de uitgeholde hallen
            Wij zijn de priesters
            Van de tempels van Syrinx
            Alle gaven van het leven
            Bevinden zich binnen onze muren”

                –Rush, Temples of Syrinx

We zijn momenteel op weg naar de wereld die rockband Rush zo goed voor ogen had in hun album 2112 (uitgebracht in 1976). Dit conceptalbum vertelt het verhaal dat tegen 2112 de wereld wordt gecontroleerd door kwaadwillende priesters die orders aannemen van een gigantische computerbank die zich in de “Tempels van Syrinx” bevindt. Creativiteit en vrije gedachte zijn verbannen, wat een melkweg-wijde oorlog veroorzaakt en de planeten sluiten zich onwillig aan bij de zonne-federatie gesymboliseerd door een rode vijfpuntige ster. Klinkt als een bekend draaiboek.

De vraag is: kunnen we ons niet alleen een alternatieve toekomst voorstellen, maar ook een alternatieve toekomst creëren in plaats van de transhumanistische waar we naartoe worden gedreven? Meer mensen worden zich nu bewust van de 5G (vijfde generatie draadloze) torens die snel overal worden opgezet, op snelwegen, in steden en dorpsstraten. Een fenomenaal aantal satellieten bevindt zich in een baan om de aarde heen. Dit ontketent een microgolfstraling die krachtiger is dan we ooit hebben gekend. De virtuele wolk probeert de hele aarde in te kapselen in de kunstmatige tijdfrequentie. Wát iemand ook zegt, zolang we hier zijn, is het niet te laat om het tij te keren. 5G streeft ernaar 100 keer sneller te zijn dan onze huidige draadloze technologie en er is al waargenomen dat dit enorme fysieke, mentale en emotionele effecten heeft. Van ‘slimme’ meters is bewezen dat ze grote hoeveelheden straling afgeven waardoor het groen eromheen afsterft. Omdat het werkt met draadloze vezels kan 5G plattelandslocaties bereiken en kunnen steeds meer mensen op grotere afstanden toegang krijgen tot de virtuele wereld. We hebben nu ook kubus-satellieten en daarvan worden er duizenden verkocht aan particuliere bedrijven.

Kijk eens rond naar iedereen die vastzit aan hun ‘cell phone’, hun mobiele telefoon, die ons afluistert en ons bekijkt. Een ‘cell’ (mobieltje in het Amerikaans-Engels) is normaal iets waar een gevangene in leeft. We weten dat we een op velerlei gebied gecontroleerde soort zijn (hoi iedereen), dat nog duidelijker aan het licht is gekomen met het huidige Facebook Debacle. Snowden: Facebook is a surveillance company rebranded as social media.

Bron: 5G or 5D? Sending Back Signals from the Future | 13:20 FREQUENCY SHIFT (1320frequencyshift.com)

Meer
blogs

error: Content is protected !!
Scroll naar boven